Top latest Five su tesisatçısı Urban news

Wiki Article

1997 den beri bu meslekteyim kalorifer doğalgaz temiz su pis su mekanik tesisat yerden ısıtma sistemi su kaçağı tesbiti ve tamiri işleri yapmaktayım işimde ehil ve titiz im

Evim 3 katlı tripleks villa. Evimin orta katında three oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir problem değildir.

two Ekim 2015 tarihinde, alt komşuya sızan su nedeniyle firmanızdan "kontrol ve onarım" isteğinde bulundum...Kısa bir süre içinde ilgili elemanlarınız geldi; yine kısa bir zaman içinde "su kaçağı yeri" tespit edildi ve yine kısa bir zamanda onarım yapıldı.

Bir ev insanın yuvasıdır ve yuvasında oluşan bir sorunu olunca insan rahat hareket edemez bunu biliyorum bende yaşadvertım bu durumları .

işinin ehli pratik gerçekten sanatkar işinin arkasında duran bir usta gözünüz kapalı işini yaptıra bilirsiniz kesinlikle tavsiye ediyorum

Kullanmış olduğumuz malzemeler TSE ve İSO 9001 belgelerine ve bir çOkay uluslararası kalite standartlarına ve belgelerine sahip malzemelerdir.

• banyo dolabının lavabosunun kurulumu , su bağlantısının yapılması . Detaylar için şu numarayı arayabilirsiniz ;

Su kaçağı olduğunda seramikleriniz arasındaki derzler renk değiştirmeye ya da zeminde ister kuru ister ıslak olsun yüzeye su çıkmaya başladıysa bir yerde su kaçağı olduğuna emin olabilirsiniz.

Araştırmanızı su kaçak tespiti gerek yok, gözünüz arkada kalmaz, iyi usta iyi iscilik uygun fiyat daha ne olsun vakit kaybetmeyin verin işlerinizi halletsin tsk selman ustam hayirli islerin olsun

Eskiden günleri alan bu işlem hem çOkay uzun ve yorucu hem de müşterilerin uğraşmak istemeyeceği bir işlem arasındaydı. Teknolojinin ilerlemesi ve ihtiyaç duyulan alanlarda yapılan yenilikler sayesinde hayatımız kolaylaştığı gibi yapılan işlemlerin süresi de su tesisatçısı kısalmaktadır. Buna verebileceğimiz en güzel örnek kırmadan cihazla su kaçağı tespiti olarak karşımıza çıkar.

Piyasada ucuz cihazlarla iş yapmaya çalışanların aksine ABD ve Alman malı cihazlar kullanmaktayız bu sayede kaçak bulma oranımız %99 dur.

Mutfağımızın pis su giderinden alt daireye su sızdırması yapıyor bunun için su kaçağı tespit sadece sırdıran bölgemi kırılacak yoksa tüm tesisat değişecek mi bi de fiyat hakkında bilgi verir misiniz ? Teşekkürler

BirçAlright kişi evinin su tesisatında sürekli su kaçağı meydana geldiği için, bu durum karşısında çaresiz kalmaktadır. Şayet su tesisatı borularınız mavi renkli plastik boru veya demir su kaçağı tespiti boru ise su tesisatınızı komple yeniletmeniz en doğrusudur.

Su kaçağı tespit su tesisatçısı cihazlarıyla erken müdahale ederek su kaçaklarını hızlıca onarabilir ve böylece su faturalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz.

Report this wiki page